DARWIN | VALUE THE FUTURE

DARWIN® CORE

Het smart building platform van DARWIN® is ontworpen om te connecteren en te communiceren met alle systemen, apparaten en applicaties in uw gebouw. Zo brengen we alles in uw gebouw samen in één intuïtieve omgeving en maken we van uw gebouw een slimmere, groenere, en gezondere omgeving.
DARWIN® - HET BREIN VAN UW GEBOUW
DARWIN® - HET BREIN VAN UW GEBOUW

Één brein om alles samen te brengen en slim te verbinden.

Als een slimme laag bovenop uw (bestaande) infrastructuur fungeert de multi-protocol DARWIN® Core ™ als het intelligente brein van uw gebouw, waarbij uw IT-infrastructuur wordt gebruikt als een autonoom zenuwstelsel. Binnen het “brein” is er een schaalbare slimme engine ontworpen om eenvoudig grote hoeveelheden data van gebouwsystemen, apparatuur en sensor netwerken af te handelen.
DARWIN® IF THIS THEN THAT
DARWIN® IF THIS THEN THAT
De DARWIN® Core™ legt voor u alle systeem, sensor en IOT data vast en slaat deze historische data op. Tegelijkertijd beheert het bronnen, applicaties, systemen, apparaten en complexe algoritmes. Door dit te doen (her)kent DARWIN® niet alleen uw systemen maar legt het ook eenvoudig correlaties tussen die systemen, gebruik en omstandigheden. “If This Then That” wordt daarmee op unieke wijze werkelijkheid. Uw gebouw zal dus zelfsturend kunnen opereren en functioneren.
DARWIN® ANALYSEERT EN VOORSPELT
DARWIN® ANALYSEERT EN VOORSPELT

Ga slim om met complexe data uit uw gebouw.

Data wordt in verschillende dashboards weergegeven voor dagelijkse vastgoedbeheer doeleinden, energierapportages, bezettingsgraad beheer en smart ticketing. Door dit te doen, nemen we de complexiteit van gegevensanalyse weg en bieden we toegang tot zowel real-time als historische data gegevens in verschillende stijlen en formats, en bieden we u alle noodzakelijke hulpmiddelen om uw dagelijkse gebouwbeheer uit te voeren en de prestaties van uw gebouw te optimaliseren.

UW GEBOUW SLIMMER? NEEM CONTACT OP!