DARWIN | VALUE THE FUTURE

DARWIN® ENERGY

Visualiseer energie, verbruik en duurzaamheid en help uw gebruikers om slim met het gebouw om te gaan. Met DARWIN® ENERGY verzamelt en analyseert u alle energiedata van uw gebouw en vertaalt u deze naar begrijpelijke duurzaamheid prestaties. Laat zien wat u genereert, verbruikt en bespaart en welke implicaties dit heeft.
Visualiseer energie, verbruik en duurzaamheid met het DARWIN Energy dashboard - Slimmer, groener, gezonder - Value the future
DARWIN® ENERGY DASHBOARD
DARWIN® ENERGY DASHBOARD

Verzamel en analyseer alle energie data van uw gebouw.

Beheer eenvoudig al uw energie systemen en energie data in het DARWIN® ENERGY dashboard. Monitor gebruik en verbruik. Breng in kaart wat u aan energie opwekt en analyseer gemakkelijk of u per saldo ook duurzaam bezig bent. DARWIN® geeft u alle handvaten en vertaalt dit zelfs naar interessante duurzaamheidsindicatoren.
DARWIN® ENERGY-Sign
DARWIN® ENERGY-Sign

Communiceer uw prestaties en duurzaamheid.

Maak omstanders bewust van duurzaamheid en inspireer hen om slim en efficiënt met energie om te gaan. Laat mensen zien hoe slim en groen uw gebouw daadwerkelijk is middels de DARWIN® ENERGY-Sign oplossing door aan te geven hoeveel u bespaart en welke implicaties dit heeft op het milieu.
Visualiseer energie, verbruik en duurzaamheid met DARWIN Energy

UW GEBOUW GROENER? NEEM CONTACT OP!