DARWIN | VALUE THE FUTURE

DARWIN® SPACES

Krijg inzicht in de gezondheid van uw gebouw, uw kantoorruimtes en werkplekken. Geef uw medewerkers en bezoekers een omgeving waar het prettig is om te verblijven en creëer hiermee een waardevolle aanvulling op het HR- en FM-beleid van uw organisatie.
Onze slimme multi-sensoren meten o.a. CO2, luchtvochtigheid, temperatuur, beweging en aanwezigheid. Data die de basis vormt voor uw eigen dashboard met praktische inzichten, analyses en gerichte verbeter acties. Alles om u op weg te helpen naar een gezond en duurzaam binnenklimaat.
Measure room health and conditions using one smart multi sensor - DARWIN smart building software
DARWIN® slimme multi sensor
DARWIN® slimme multi sensor

Meet ruimte condities en gezondheid met slechts één slimme multi sensor.

Goede luchtkwaliteit en prettige kameromstandigheden maken mensen actief, houden ze gezond en gelukkig. Onze nieuwe, revolutionaire smart building multisensor mist absoluut niets. Hij concentreert zich op de detectie van temperatuur, luchtvochtigheid, luchtdruk, vluchtige organische stoffen (VOS), CO₂ en lichtintensiteit. Wanneer de multisensor wordt gecombineerd met de innovatieve True Presence®-technologie, detecteert deze ook betrouwbaar de aanwezigheid en afwezigheid van mensen over een oppervlakte van 64 m². Echte digitale en betrouwbare kennis van aanwezigheid of afwezigheid.
DARWIN® True Presence®
DARWIN® True Presence®
True Presence® is ‘s werelds eerste echte aanwezigheidsdetectie. Het detecteert betrouwbaar de aanwezigheid van een persoon. Wat deze persoon ook doet: wandelen, staan, zitten, lezen, rusten of slapen. Echte digitale kennis van aanwezigheid of afwezigheid en essentiële informatie voor bestaand of toekomstig gebouwbeheer. De True Presence®-technologie is gebaseerd op extreem nauwkeurige hoogfrequente metingen van de omgeving van de detector. De aanwezigheid van mensen wordt aangegeven wanneer driedimensionale ademhalingspatronen (micro-beweging van vitale functies) worden gedetecteerd. De afstand van de persoon tot de sensor en de bewegingsrichting worden ook geregistreerd. En dit alles gebeurt zo snel en precies dat het niet langer nodig is om een AAN-tijd in te stellen. True Presence® is het vlaggenschip van de aanwezigheidsdetectie revolutie en luidt een nieuw tijdperk in voor  smart building sensor technologie.
Slimme werkplek sensoren
Slimme werkplek sensoren

Meet ruimte condities en Bezettingsgraad met onze slimme camera sensor.

Monitor eenvoudig het gebruik van kantoorruimte, detecteer aanwezigheid, tel het werkelijke aantal deelnemende personen, meet de kameromstandigheden en pas uw werkomgeving aan de werkelijke behoeften van de gebruikers aan.
Met behulp van een innovatieve cameratechnologie, in combinatie met een complex wiskundig algoritme, kan DARWIN® mensen detecteren en tellen, of ze nu bewegen of niet. De slimme multisensor heeft ook temperatuur-, lichtintensiteit- en luchtvochtigheidssensoren geïntegreerd, waardoor DARWIN® real-time de kameromstandigheden kan monitoren en aanpassen aan het daadwerkelijke gebruik en de vraag.
Smart workspace sensoring for workspace occupancy, temperature, Co2, people counting - DARWIN smart building software
features

AQI

Air quality indicator in uw eigen app, op smart phone en tablet.

Health Dashboard

Uw eigen dashboard met alle ruimte condities, gezondheidsindicatoren en meer.

Advies

Duurzaamheid advies, verbeter acties en 24/7 inzicht.

Temperatuur

Meet de exacte temperatuur in uw kamer, kantoorruimte of werkplek.

Co2

Meet de exacte luchtkwaliteit (Co2) in uw kamer, kantoorruimte of werkplek.

Luchtvochtigheid

Meet de exacte luchtkwaliteit in uw kamer, kantoorruimte of werkplek.

VOS

Meet de vluchtige organische stoffen (VOS) in uw kamer, kantoorruimte of werkruimte.

Luchtdruk

Meet de exacte luchtdruk in uw kamer, kantoorruimte of werkplek.

Luchtkwaliteit

Meet de luchtkwaliteit in uw kamer, kantoorruimte of werkplek.

Radiale Object Afstand

Meet de afstand van een persoon of object tot de sensor in uw kamer, kantoorruimte of werkruimte.

Beweging

Meet de manier waarop mensen zich verplaatsen in uw kamer, kantoorruimte of werkruimte.

True Presence®

De eerste slimme detector voor het identificeren van menselijke aanwezigheid, met behulp van uiterst precieze hoogfrequente metingen.

UW WERKPLEK GEZONDER? NEEM CONTACT OP!