DARWIN | VALUE THE FUTURE

DARWIN® SPACES™ (covid-19)

Met het oog op het huidige en post Corona tijdperk willen werkgevers hun medewerkers straks een gezonde en veilige werkomgeving bieden die past binnen de vooralsnog aanhoudende social-distance maatregelen. Maar hoe zorg je ervoor dat die minimale afstand van anderhalve meter, of het aantal personen in een ruimte, op correcte wijze wordt nageleefd? DARWIN® SPACES™ biedt een slimme oplossing voor deze problematiek.
DARWIN® SPACES™ werd in eerste instantie ontwikkeld om op een slimme manier ruimtecondities als temperatuur, CO2, luchtvochtigheid, VOS (pollen) en aanwezigheid te meten, te analyseren en te visualiseren. In samenwerking met partner STEINEL® werd daar nu een slimme toepassing aan toegevoegd, namelijk het in kaart brengen van de social distancing binnen ruimtes. Op deze manier geeft DARWIN® invulling aan de ambitie om actief bij te dragen aan veilige en gezonde werk en leefomgevingen in de naderende anderhalve meter economie.
DARWIN® SPACES™ biedt oplossing voor social distancing in anderhalve meter economie
Slim aanwezigheid meten, en afstand bewaren.
Slim aanwezigheid meten, en afstand bewaren.

Social distancing in de anderhalve meter economie

Door de inzet van slimme multi sensoren wordt het mogelijk gemaakt om, naast ruimtecondities, ook de daadwerkelijke aanwezigheid van mensen te meten en in kaart te brengen. Op deze manier weet DARWIN® exact hoeveel mensen zich in een ruimte bevinden. Maar ook waar ze zich bevinden. Door de oppervlakte als het ware op te delen in een dambord wordt er een nauwkeurige zonering gecreëerd die overeenkomt met de anderhalve meter regelgeving. Middels visualisering in dashboards, de DARWIN® app en/of via informatiezuilen en digital signage schermen weten zowel beheerders als gebruikers exact hoe de maatregelen moeten of worden nageleefd.
Slim werkplek beheer.
Slim werkplek beheer.

Slimme werkplekken in de anderhalve meter economie.

Op basis van slimme algoritmes is DARWIN® meteen ook in staat om de data te vertalen naar een werkplekbeheer dat in overeenstemming is met de Corona maatregelen. Vergaderruimtes kunnen beschikbaar worden gemaakt op basis van het werkelijk toegestane aantal personen. Maar ook flexwerk plekken zullen voortaan volledig geautomatiseerd beschikbaar zijn op basis van locatie en bezetting ten opzichte van de anderhalve meter regel.

SLIM OMGAAN MET SOCIAL DISTANCING? NEEM CONTACT OP!