DARWIN | VALUE THE FUTURE

DARWIN® WORKSPOT

Één intelligente plugin om meetings te plannen, ruimtes te reserveren, mensen uit te nodigen en services toe te voegen. Allemaal binnen uw eigen vertrouwde Outlook omgeving. Met DARWIN® WORKSPOT-Pro beschikt u daarnaast over uw eigen dashboard om ruimtegebruik, bezettingsgraad en bezoekersmanagement inzichtelijk te maken.
Boek uw werkplek of vergaderruimte slim en snel met de DARWIN Workspot Outlook plugin
DARWIN® ROOMBOOKING PLUGIN
DARWIN® ROOMBOOKING PLUGIN

Altijd een ruimte die voldoet aan uw wensen.

Boek eenvoudig en slim de vergaderruimte of werkplek die u nodig heeft, afgestemd op de behoeften en faciliteiten die u wenst, met de DARWIN® WORKSPOT plugin. Geef aan met hoeveel personen. Of u wilt video conferencen of enkel presenteren en of u desgewenst catering wilt toevoegen. In slechts een aantal stappen helpt DARWIN® u een ruimte te vinden, geschikt voor wat u wilt doen en wanneer.
DARWIN® WORKSPOT-Pro
DARWIN® WORKSPOT-Pro
U wilt natuurlijk naast slim ruimtes boeken ook op een slimme manier, overzichtelijk en real-time, beschikken over alle data rondom uw ruimtegebruik. Gemiddelde bezettingsgraad, aantal deelnemers, interne en externe gebruikers, gekoppelde catering orders, issues en meer. Het wordt allemaal weergegeven in het DARWIN® WORKSPOT dashboard. Specifieke data of momentopnames opvragen en exporteren? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden en vormt zo een unieke tool voor het facility management van uw organisatie.
DARWIN® WORKSPOT-Sign
DARWIN® WORKSPOT-Sign

Communiceer en begeleid mensen door uw gebouw.

Help mensen een vrije ruimte of beschikbare werkplek te vinden. Communiceer en begeleid mensen op slimme wijze door uw gebouw. Laat onze digital signage oplossing uw gasten helpen de juiste vergaderkamer te vinden of gebruik onze intuïtieve deskbooking units om de beschikbaarheid van flex werkplekken weer te geven.

UW GEBOUW EFFICIËNTER? NEEM CONTACT OP!