DARWIN | VALUE THE FUTURE

Slimme Inzichten & Analyses
Slimme Inzichten & Analyses

Leg systeem, sensor en IOT-data vast en gebruik deze in realtime meldingen en gedetailleerde analyses.

Onze industriële DARWIN® Core ™ slaat alle historische data gegevens op, terwijl het dynamische gegevensmodel bronnen, applicaties, systemen, apparaten en complexe algoritmes beheert. Data wordt in verschillende dashboards weergegeven voor dagelijkse vastgoedbeheer doeleinden, energierapportages, bezettingsgraad beheer en smart ticketing. Door dit te doen, nemen we de complexiteit van gegevensanalyse weg en bieden we toegang tot zowel real-time als historische data gegevens in verschillende stijlen en formats, en bieden we u alle noodzakelijke hulpmiddelen om uw dagelijkse gebouwbeheer uit te voeren en de prestaties van uw gebouw te optimaliseren.

Smart Building Insights & Analytics with the DARWIN Web App
Intelligent Operations
Intelligent Operations

Creëer overzichtelijke rapportages, en ken de status van uw systemen en vergaderruimtes.

DARWIN® biedt u één enkele en intuïtieve gebruikersinterface voor een beter inhoudelijk beeld van uw omgeving. Van een compleet gebouw, site of campus, tot een individuele werkplek of vergaderkamer. We geven u volledig inzicht en helpen u bij het creëren van acties om het beheer, de efficiëntie en de productiviteit te verbeteren.
features

Analytische Dashboards

Leg systeem-, sensor- en IOT-data gegevens vast en gebruik deze in realtime meldingen, gedetailleerde analyses en samenvattende rapportages.

Ticketing & Notificaties

Gebruik ons slimme algoritmes om storingen te voorspellen, ticketing te automatiseren en slimme meldingen over assets, systemen en apparatuur te ontvangen.

Bezettingsgraad Beheer

Onze krachtige analyses geven u inzicht in hoe mensen kantoorruimtes gebruiken. Verminder no-shows en inefficiënt gebruik van werkplekken en vergaderruimtes en maximaliseer beschikbaarheid.

Asset Management

Verbeter de prestaties van de assets, systemen en apparatuur wat leidt tot de optimalisering van investeringen, hogere ROI en lagere totale cost of ownership.

Catering Management

Sta gebruikers toe om eenvoudig eten, drinken en diensten aan geboekte ruimtes toe te voegen en deze automatisch door DARWIN® te laten beheren.

Bezoekers Management

Automatiseer de volledige bezoekerscyclus, van uitnodigen tot aankomen, parkeren en de weg vinden en creëer een “seamless customer journey”.