DARWIN | VALUE THE FUTURE

Verbind
Verzamel
Analyseer & voorspel
Verbind

Één platform om alles samen te brengen en slim te verbinden.

Het smart building platform van DARWIN® is ontworpen om te connecteren en te communiceren met elk systeem, elke bron of elk apparaat en maakt van uw gebouw een slimmere, groenere, gezondere en duurzamere omgeving. Als een slimme laag bovenop uw (bestaande) infrastructuur fungeert de multi-protocol DARWIN® Core ™ als het intelligente brein van uw gebouw, waarbij uw IT-infrastructuur wordt gebruikt als een autonoom zenuwstelsel. Binnen het “brein” is er een schaalbare slimme engine ontworpen om eenvoudig grote hoeveelheden data van gebouwsystemen, apparatuur en sensor netwerken af te handelen.
Verzamel

Verbind eender welk systeem, bron of apparaat. DARWIN® verzamelt de data voor u.

De sensoren die verbonden zijn met het autonome zenuwstelsel (IT infrastructuur) van uw gebouw, zullen fungeren als de ogen en oren van het gebouw die veel gegevens detecteren en verzamelen, en opslaan in het DARWIN® brein. Onze toekomstbestendige, duurzame en industriële technologie stelt ons in staat om alle ruimte omstandigheden voortdurend te optimaliseren op basis van historische, realtime en voorspelde analyses.
Analyseer & voorspel

Ga slim om met grote en complexe hoeveelheden data uit de systemen en apparaten van uw gebouw.

Ons intelligente brein, de DARWIN® Core ™, is ontworpen om de complexiteit van gegevensanalyses te verminderen en biedt toegang tot historische data in verschillende formats en weergaven. De industriële engine slaat alle historische data op, terwijl het dynamische datamodel systemen, apparatuur en complexe algoritmes beheert, om dit vervolgens weer te geven in begrijpbare dashboards, rapportages en gegevensvisualisaties.
funtionaliteiten

Slimme Connectiviteit

Verbind eender welke bron, systeem of apparaat. DARWIN® verzamelt de data voor u.

Slim Onderhoud

Maak inschattingen voor storingen of onderhoud op basis van historische data en real-time omgevingsomstandigheden.

Slimme Duurzaamheid

Optimaliseer de prestaties van een gebouw, bespaar energie en creëer een meer dynamisch en energieneutraal gebouw.

Slimme Sensoren

Verrijk het verbonden HVAC-, licht- en GBS-systeem van uw gebouw met verzamelde data vanuit de slimme DARWIN® IOT-sensoren en de industriële DARWIN® Core ™.

Slimme Analyses 

Verbeter de verwachte prestaties en levenscyclus van uw systemen en apparaten, wat leidt tot geoptimaliseerde investeringen en lagere kosten.

Smart Rule Management

Ons dynamische datamodel beheert systemen, apparaten en complexe algoritmes en vertaalt deze naar intuitive dashboards en datavisualisaties.