DARWIN | VALUE THE FUTURE
Manage your building's occupancy, find free flex work spaces, book rooms and manage show or no show - DARWIN room booking desk pad - award winning
Werkplek en ruimtereservering
Werkplek en ruimtereservering

Boek eenvoudig ruimtes
of flex werkplekken.

Het DARWIN® werkplek en vergaderkamer reserveringsplatform biedt alles wat u nodig hebt om uw werkplekbeheer efficiënter, verbonden en inzichtelijk te maken. Onze software koppelt of integreert rechtstreeks met agenda software van Microsoft, IBM en Google, zodat u kamers kunt reserveren vanaf uw desktop, via de DARWIN® smart building-app of ad-hoc ter plaatse. Onze, met een design award bekroonde, desk en roombooking panelen integreren naadloos met uw interieur en bieden ter plaatse alle details over beschikbaarheid.
DARWIN® ruimte reservering tool
DARWIN® ruimte reservering tool
Om het meeste uit uw vergaderingen te halen, wilt u kamers of werkruimtes boeken op basis van de faciliteiten en apparatuur die u nodig hebt. Wat is een vergadering überhaupt zonder goed eten en drinken? Bij DARWIN® hebben we een specifieke ruimtereservering tool ontwikkeld die u helpt de kamer te vinden die aan uw behoeften voldoet, waarmee u mensen kunt uitnodigen en waarmee u services kunt toevoegen.
Slimme werkplek sensoren
Slimme werkplek sensoren

Meet ruimte condities en Bezettingsgraad met onze slimme camera sensor.

Monitor eenvoudig het gebruik van kantoorruimte, detecteer aanwezigheid, tel het werkelijke aantal deelnemende personen, meet de kameromstandigheden en pas uw werkomgeving aan de werkelijke behoeften van de gebruikers aan.
Met behulp van een innovatieve cameratechnologie, in combinatie met een complex wiskundig algoritme, kan DARWIN® mensen detecteren en tellen, of ze nu bewegen of niet. De slimme multisensor heeft ook temperatuur-, lichtintensiteit- en luchtvochtigheidssensoren geïntegreerd, waardoor DARWIN® real-time de kameromstandigheden kan monitoren en aanpassen aan het daadwerkelijke gebruik en de vraag.
Smart workspace sensoring for workspace occupancy, temperature, Co2, people counting - DARWIN smart building software
features

Slimme Ruimte Reservering

Vind een beschikbare kamer of werkruimte wanneer u deze nodig hebt, met de faciliteiten die u wilt en de services die u verkiest.

Flex Desk Reservering

Boek eenvoudig een flexplek, op afstand of ad hoc, en heb altijd een gezonde werkplek tot uw beschikking.

Bezettingsgraad

Volg eenvoudig het gebruik van kantoorruimte, detecteer aanwezigheid, beheer no-show situaties en optimaliseer het ruimtegebruik ten voordele van iedereen.

Gezonde Werkplekken

Meet werkplek en kamer omstandigheden zoals temperatuur, Co2, vochtigheid, lichtintensiteit, apparatuurstatus en draag bij aan een gezondere en gelukkigere werkomgeving.

Aanwezigheid & Mensen Tellen

Detecteer aanwezigheid, tel het werkelijke aantal mensen in een kamer of gebied en controleer de “echte aanwezigheid” met de slimme camera multisensor van DARWIN®.

Slimme Ruimte Bediening

Boek en bevestig werkplekken of vergaderkamers met de DARWIN® smart building app en bedien AV-apparatuur, lichtniveaus, zonwering, temperatuur en meer.